Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stanovanjska hiša

Bukovica 33, Volčja Draga

Osnovni podatki

RE ID 1278
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 42.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Stanovanjska hiša
Naslov: Bukovica 33, Volčja Draga
leto izgradnje: 1928
leto prenove: 1997
Neto tlorisna površina stavb: 143,10 m²
Skupna površina zemljišč: 180,00 m²
ostalo: k.o. 2319--
Parcelna številka: 12/13

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Enostanovanjska hiša v Bukovici pri Novi Gorici je bila v osnovi zgrajena okrog leta 1928, kasneje pa obnovljena in dograjena, manjka ji zaključni sloj fasade. 

Objekt etažnosti P+1+M ima neto tlorisno površino 143,10 m2 (vključno s podstrešjem), same bivalne površine pa je 101 m2. 

Objekt stoji na zemljišču velikosti 180 m2 neposredno ob glavni cesti Bukovica-Bilje (ob križišču za Renče). 

Objekt ima priključke za elektriko in vodo, trenutno pa priklop ni urejen. Ogrevanje je predvideno s pečjo na drva.  

Za obnovo objekta ni bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje, kar urejamo, zato bo prodajni postopek mogoče zaključiti po pridobitvi vse zakonsko potrebne dokumentacije. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Mojca Ferfolja

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje