Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Poslovno-stanovanjski objekt

Sestranska vas 55a, Gorenja vas

Osnovni podatki

RE ID 5217-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 145.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Poslovno-stanovanjski objekt
Naslov: Sestranska vas 55a, Gorenja vas
leto izgradnje: 1993
leto prenove: 2005
Neto tlorisna površina stavb: 488,00 m²
Skupna površina zemljišč: 380,00 m²
ostalo: k.o. Gorenja vas (2057)--
Parcelna številka: 741/6, 741/7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Samostojna in prostorna poslovno-stanovanjska hiša

Nepremičnino, ki se prodaja sestavlja:
- pozidano stavbno zemljišče (380 m²), na katerem stoji,
- poslovno-stanovanjski objekt (488 m²) zgrajen leta 1993.

Stavba je etažnosti P+N+M. Objekt delno posega v parcelo 741/10, ki pa ni predmet prodaje.
V pritličju in nadstropju je urejen poslovni prostor, v mansardi pa je urejena stanovanjska enota. Ob objektu je na severni strani hlev.
Talne obloge so v poslovnem delu v keramiki, v stanovanjskem delu pa je laminat.

OPOMBA:
Dostop do predmetne nepremičnine NI pravno in stvarno urejen, ter se izvaja iz občinske ceste številka 1419/2, kot javno dobro, nato preko parcelne številke 741/10, v lasti fizične osebe, na kateri ni vknjižene služnostne pravice dostopa.

Objekt ima urejene vse priključke (električno, vodovodno in kanalizacijsko omrežje). Ogrevanje je centralno preko peči na trdo gorivo.

Gorenja vas leži v Poljanski dolini okoli 16 km jugozahodno od Škofje Loke ob reki Sori. Po koncu 2. svetovne vojne je z odprtjem manjših industrijskih obratov postalo središče doline Poljanske Sore. V naselju danes živi več kot 1100 prebivalcev, najbližji avtocestni priključek  je oddaljen 28km.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje