Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Projekt Šmarna gora

Osnovni podatki

RE ID 167
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 4.990.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Projekt Šmarna gora
leto izgradnje: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 7.348,00 m²
Skupna površina zemljišč: 4.433,00 m²
Parcelna številka: 1750-31/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Nedokončan poslovno-stanovanjski kompleks v Šmartnem pod Šmarno goro, Ljubljana

Nedokončani poslovno-stanovanjski kompleks v Šmartnem pod Šmarno goro, Ljubljana

Nedokončani poslovno stanovanjski kompleks se nahaja v Šmartnem pod Šmarno goro v Ljubljani.

Na zemljišču s skupno površino 4.433 m2 se nahajajo dva nedokončana poslovno-stanovanjska objekta (objekt A in objekt B), nedokončan večstanovanjski objekt (objekt C) ter nedokončan objekt za zdravstveno dejavnost in skupna podzemna kletna garaža (98 parkirnih mest ter kleti).

V objektih A, B in C je po gradbenem dovoljenju predvideno 32 stanovanj ter 3 poslovni prostori. Objekt D je glede na projektno dokumentacijo namenjen za zdravstveno dejavnost – zdravstveni dom z laboratoriji. Gradnja objekta D je izvršena zgolj s končano temeljno ploščo (strop garaže) z nastavki za nadaljnjo gradnjo. Ostali objekti so zgrajeni do 3. gradbene faze. Po naši presoji obstaja za objekt D tudi alternativa in sicer s spremembo gradbenega dovoljenja tudi objekt D nameniti stanovanjem.

Povzetek ključnih informacij:

 • Lokacija: Šmartno pod Šmarno goro
 • Leto izgradnje: ni dokončano
 • Razvojno stanje: 3. gradbena faza
 • Stanje dovoljenj: veljavno gradbeno dovoljenje
 • Neto površina:
  • Objekt A:
   • Stanovanjske površine: 401 m2 (6 kom)
   • Poslovne površine: 199 m2 (2 kom)
  • Objekt B:
   • Stanovanjske površine: 1.012 m2 (18 kom)
   • Poslovne površine: 54 m2 (1 kom)
  • Objekt C: 548 m2 (8 kom)
  • Objekt D: 2.253 m2 (predvidena površina)
 • Površina zemljišča: 4.433 m2.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

Opis lokacije: Šmartno pod Šmarno goro

Kompleks se nahaja ne daleč stran od avtocestnega priključka Šmartno, v naravi locirano v samem centru Šmartno pod Šmarno goro. V neposredni okolici zemljišča je čudovita narava, ki ustvarja miren ambient in nudi številne možnosti za oddih ter rekreacijo (Šmarna gora). Šmartno pod Šmarno goro je del Ljubljane, ki se nahaja na močno razrezanih terasah na levem bregu Save pod Šmarno goro in gorenjskemu odseku avtoceste.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na povezavi: Kako kupiti nepremičnino od DUTB.

Miha Perme

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A