Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Opremljeni poslovni prostori v poslovni stavbi Primorje, Ljubljana

Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana

Osnovni podatki

RE ID 2167-005
Posredovanje: oddaja
Prodajna cena: 10,50 € / m² / mesec + pripadajoči davek
vrsta objekta: Opremljeni poslovni prostori v poslovni stavbi Primorje, Ljubljana
Naslov: Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana
leto izgradnje: 1977
leto prenove: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 368,75 m²
ostalo: k.o. 2680-87-14

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Opremeljeni poslovni prostori se nahajajo v VI. nadstropju poslovne stavbe Primorje, zgrajene leta 1977, na naslovu Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana. Del prostorov v izmeri 197 m2 je bilo prenovljenih leta 2011, razen oken, preostali del v izmeri 171,75 m2 pa je v prvotnem stanju.
Objekt ima recepcijo in po dvoje dvigal. Možnost nakupa/najema parkirnega prostora na zunanjem parkirišču pred poslovno stavbo.

Posamezna etaža je dobro funkcionalno zasnovana, saj je ločena na dva trakta, levi in desni, ki pa ju je možno tudi povezati v celovito enoto.                                                                                                                                                                 
Prostor je trenutno nezaseden.

Neto tlorisna površina skladišča je 368,75 + solastniški delež na splošnih skupnih delih stavbe v deležu do 1400/10000.

Možnost nakupa/najema zunanjih parkirnih mest ob objektu Prodaja: 7.300,00 EUR/PM + pripadajoči davek Oddaja: 65,00 EUR/PM/mesec + pripadajoči davek.

Nepremičnina se nahaja v pretežno stanovanjskem naselju, v neposredni bližini BTC-ja. V bližini se nahaja vsa infrastruktura: LPP postajališče, AC obroč, restavracije, trgovine,...

Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

Osrednjeslovenska regija velja  za središče Slovenije. Regija spada med najbolj poseljeno in po številu prebivalcev največjo statistično regijo v Sloveniji. Poleg ugodne lege sta njeni pomembni prednosti dobra prometna povezava in dejstvo, da se v regiji nahaja glavno mesto Slovenije. Regija velja za gospodarsko najbolj razvito, saj proizvede nekaj več kot tretjino celotnega slovenskega BDP-ja, od tega več kot tri četrtine v storitvenih dejavnostih.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje