Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Škrjančevo 51, 55, Radomlje pri Domžalah

Stanovanjska soseska Škrjančevo

519
POTEKA ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUD DO 30.6.2020 DO 23:59:59 URE.
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Stanovanjska soseska Škrjančevo
Naslov: Škrjančevo 51, 55, Radomlje pri Domžalah
leto izgradnje: 2009
leto prenove: 2019
Neto tlorisna površina stavb: 1.924,00 m²

Stanovanjska soseska Škrjančevo

Ob idiličnem potočku in v neposredni bližini mestnega jedra Domžal je mirna soseska Škrjančevo, ki je bila leta 2009 grajena in leta 2019 dokončana in osvežena za vse, ki želijo upočasniti hiter utrip mesta in prisluhniti petju ptic. Soseska je dobro povezana z mestom, a hkrati umaknjena od vrveža jeklene džungle in vam zato omogoča, da se zatečete v naravo, najdete mir in poženete svoje korenine v spokojni oazi.

Stanovanjsko sosesko sestavljata dve večstanovanjski hiši etažnosti K+P+1+M. V vsaki večstanovanjski hiši je 8 stanovanj (4 pritlična z velikimi atriji in 4 večja nadstropna stanovanja z mansardo). Vsakemu stanovanju pripadata dve zunanji parkirni mesti ter ena velika shramba v kleti, vsem pritličnim stanovanjem pa tudi atrij.  Stanovanja so bila dokončana v letu 2019, ko je objekt pridobil uporabno dovoljenje.

Stanovanjsko sosesko Škrjančevo odlikuje:

 • idilična mirna lokacija,
 • urejeno okolje,
 • zasebno otroško igrišče znotraj soseske
 • bližina rekreativnih površin,
 • bližina vse potrebne infrastrukture,
 • velike shrambe,
 • veliki atriji pritličnih stanovanj,
 • bližina mestnega jedra Domžal.

Vsi podatki o objektu in stanovanjih so na voljo v Tehničnem opisu objekta.

Stanovanja so že primerna za nakup in prevzem. Z ogledi in zbiranjem zavezujočih ponudb pričnemo v petek 15.5.2020. Zavezujoče ponudbe bomo zbirali do vključno 30.6.2020.

Od skupaj 16 enot je sedaj  najprej za nakup na voljo 15 stanovanj, ki se bodo prodajala na način zbiranja zavezujočih ponudb. Vabilo / razpis, v katerem je naveden rok pričetka ogledov stanovanj, rok pričetka in zaključka zbiranja zavezujočih ponudb, je že objavljen na spletni strani med preostalimi dokumenti zato vas vabimo, da si ga preberete.

Vsa pritlična stanovanja (v nadaljevanju »rabljene enote«) so bila v preteklosti že v uporabi, zato se bodo prodajala po načelu videno-kupljeno. Stanovanja v nadstropju (v nadaljevanju »nove enote«) se bodo prodajala skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (v nadaljevanju: ZVKSES).

Za stanovanje CP2 je dogovorjeno najemno razmerje z veljavnostjo do 30.09.2020. Najemnik ima priznano pogodbeno predkupno pravico. Ogledi tega stanovanja ne bodo mogoči. Ogledi vseh ostalih stanovanj bodo mogoči po predhodnem dogovoru s predstavnikom prodajalca (Kreativdom).

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Kreativdom (041 498 708, oziroma info@kreativdom.si)

SPLOŠNI PODATKI:

 • Lokacija: Škrjančevo 51 in 55, Radomlje pri Domžalah
 • Energetski razred: C 47 kWh/m2a
 • Leto izgradnje: 2009
 • Leto dokončanja: 2019

Lokacija

Večstanovanjski hiši se nahajata v idilični soseski Škrjančevo pri Domžalah, na naslovu Škrjančevo 51 in 55, Radomlje. V soseščini se nahajajo rekreativne površine, najbližji otroški vrtec je oddaljen približno 1600 m, v bližini so tri osnovne šole, OŠ Roje (3,7 km), OŠ Domžale (3,8 km) in OŠ Dob (3,1 km) ter trgovine Mercator, Hofer, Tuš in bančne poslovalnice (Abanka, DBS, NLB, Addiko banka).

Ogledi stanovanj

Ogledi stanovanj bodo možni po predhodnem naročilu ob upoštevanju NIJZ Higienskih priporočil za izvajanje nepremičninskih poslov med Epidemijo COVID-19. (https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/nepremicninski_posli.pdf).

Za voden ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 041 498 708, oziroma preko elektronske pošte info@kreativdom.si.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Kreativdom d.o.o.

Seznam stanovanj

S klikom na posamezno stanovanje se odpre posamezna podstran / oglas stanovanja.

Objekt B (Škrjančevo 55)

Pritlična (rabljena) stanovanja:

Stanovanja (nova) v nadstropju:

Objekt C (Škrjančevo 51)

Pritlična (rabljena) stanovanja:

Stanovanja (nova) v nadstropju:

Pravno obvestilo

Glede oglaševanih (izhodiščnih) cene nepremičnin v okviru stanovanjske soseske Škrjančevo, DUTB potencialne ponudnike obvešča, da je cena zgolj informativne narave in se lahko spreminja skladno z gibanjem cen na trgu in povpraševanjem, pri čemer pa DUTB izvaja cenitve vseh nepremičnin vsaj enkrat letno in jih skladno s prejetimi cenitvami tudi ustrezno prilagaja, zato oddane ponudbe v postopku prodaje in zbiranja eventualnih zavezujočih ponudb ne zavezujejo DUTB sprejeti kakršnokoli ponudbo, ne glede na to ali so višje, enake ali nižje od trenutne oglaševane cene, dokler DUTB izrecno, nedvoumno in pisno ne izrazi volje sprejema dane ponudbe.

DUTB si skladno z navedbo v prejšnji alineji pridržuje pravico kadarkoli in brez pojasnila spremeniti načrtovani potek, korake ali druge elemente postopka, prav tako lahko prekine postopek prodaje oz. pogajanj, za kar ne nosi nobene odgovornosti in ponudniki iz tega naslova ne morejo zoper DUTB uveljavljati nikakršnih zahtevkov.

Neuspešni ponudniki imajo pravico vložiti pritožbo. Pritožba mora biti vložena v roku petih (5) dni od posredovanja izida postopka. Pritožbo je potrebno vložiti neposredno pri DUTB v pisni obliki ali s priporočeno pošiljko. Pritožba mora vsebovati podrobno obrazložitev razlogov za pritožbo. Pritožnik mora navesti ime in naslov vlagatelja pritožbe, ID znak (RE ID) upoštevne nepremičnine, opis domnevno spornih kršitev, dejstva in dokazila o kršitvah. Pritožbo obravnava ustrezen kreditno-naložbeni odbor. O sprejeti odločitvi glede pritožbe se obvesti pritožnika.

Stranke obveščamo, da DUTB v postopku zbiranja ponudb ni zavezana sprejeti nobene ponudbe, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:

KREATIVDOM d.o.o.

mobitel:
041 498 708
e-mail:
info@kreativdom.si
RE ID 5010