Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče v bližini Nove Gradiške

Savska ulica, Orubica

Osnovni podatki

RE ID 2137
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 150.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče v bližini Nove Gradiške
Naslov: Savska ulica, Orubica
Skupna površina zemljišč: 85.894,00 m²
ostalo: k.o. Orubica--
Parcelna številka: 93/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Predmetna nepremičnina predstavlja 85.894 m2 stavbnega zemljišča, ki se nahaja v naselju Orubica, v občini Davor, južno od Nove Gradiške. Lega je ob lokalni cesti, v neposredni bližini severne obale reke Save, ki meji na BIH. Zemljišče je od priključka na avtocesto oddaljeno 16km. 

Zemljišče je ravninsko, zapuščeno (neobdelovano), prekrito z zelenjem. Trenutno je uporabno zgolj 2.000 m2 v jugo-vzhodnem delu parcele, ki je betonirana in se lahko uporablja kot odprto skladišče. Po namenski rabi je zemljišče opredeljeno za gospodarske cone. 

Zemljišče se nahaja v naselju Orubica v občini Davor, južno od kraja Nova Gradiška.  Locirano je ob lokalni cesti, v neposredni bližini levega brega reke Save, tik ob meji z BIH.

V ceno ni vključen 3% DPN.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

 

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A