Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbna zemljišča Turnišče

Osnovni podatki

RE ID 180-002
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 20.550,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbna zemljišča Turnišče
Skupna površina zemljišč: 3.425,00 m²
ostalo: k.o. 149--
Parcelna številka: 1522, 1523, 1547, 1608, 1609

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Predmet prodaje je 5 stavbnih zemljišč in deloma kmetijska zemljišča, ki v naravi ležijo 2 x po 2 skupaj in eno posamezno. Zemljišča so locirana v naselju Turnišče. Dostop do zemljišč je mogoč iz asfaltirane lokalne ceste.. 

Prodaja: 20.550 EUR + pripadajoči davek.  

Prodajna cena posameznega zemljišča 7 EUR/m2 + pripadajoč davek.

Občina Turnišče leži v delu Prekmurja, imenovanem Dolinsko, ki ga sestavljajo naselja Gomilica, Nedelica, Renkovci in Turnišče. Na zgodovino tega kraja je močno vplival razvoj čevljarske, kovaške in krojaške obrti. Danes lahko poleg gospodarskih in kulturnih znamenitosti najdemo na področju Turnišča tudi nekatere naravne znamenitosti. Občina Turnišče je z osrednjim delom Slovenije in bližnjimi evropskimi prestolnicami povezana z novo pomursko avtocesto.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na povezavi: Kako kupiti nepremičnino od DUTB.

Tina Petek

DUTB, d.d.
telefon:
02/25 20 867
mobitel:
040 737 625

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje