Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Stavbna zemljišča Nedelica (Turnišče)

Osnovni podatki

RE ID 180-003
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 29.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbna zemljišča Nedelica (Turnišče)
Skupna površina zemljišč: 6.139,00 m²
ostalo: k.o. Nedelica--
Parcelna številka: 152 - 269, 152 - 270, 152 - 273, 152 - 274

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zazidljiva zemljišča v Nedelici z namensko rabo stavbna zemljišča

Predmet prodaje so 4 stavbna zemljišča, ki v naravi ležijo po 2 skupaj, v k.o. NEDELICA (Turnišče). Zemljišča so locirana v naselju Nedelica, nahajajo se v bližini glavne ceste. Dostop do zemljišč je možen s stranske poljske ceste. 

Stavbna zemljišča se nahajajo v k.o. Nedelica v mestni občini Turnišče. Zemljišča se nahajajo v bližini glavne ceste. Do zemljišč je možen dostop s stranske poljske ceste. Umeščena so med zemljišča, ki so v uporabi kot kmetijska zemljišča.

Občina Turnišče leži v delu Prekmurja, imenovanem Dolinsko, ki ga sestavljajo naselja Gomilica, Nedelica, Renkovci in Turnišče. Na zgodovino tega kraja je močno vplival razvoj čevljarske, kovaške in krojaške obrti. Danes lahko poleg gospodarskih in kulturnih znamenitosti najdemo na področju Turnišča tudi nekatere naravne znamenitosti. Občina Turnišče je z osrednjim delom Slovenije in bližnjimi evropskimi prestolnicami povezana z novo pomursko avtocesto.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Meta Šuštaršič

Številka licence: 0095200977

SDH  d.d.
telefon:
01 42 93 855
mobitel:
030 602 710

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A