Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Skladiščni kompleks, Kozina

Industrijska cesta 3, Kozina

Osnovni podatki

RE ID 327
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 3.500.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Skladiščni kompleks, Kozina
Naslov: Industrijska cesta 3, Kozina
leto izgradnje: 1980
Neto tlorisna površina stavb: 5.968,00 m²
Skupna površina zemljišč: 10.562,00 m²
ostalo: k.o. 2560--
Parcelna številka: 321/7, 3212/2, 5187, 5188, 3193/5

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Kompleks sestavljajo trije skladiščni objekti zgrajeni med leti 1980 do 2001 z 5.968 m2 skupne neto tlorisne površine. Skupna površina zemljišča (zemljišče pod stavbo in funkcionalno zemljišče okoli stavb) znaša 10.562 m2. Objekti so v dobrem stanju.

Kompleks se nahaja na naslovu Industrijska cesta 3  v Kozini. Od avtocestnega izvoza Kozina je oddaljen 2 km. Mednarodni mejni prehod z Italijo je oddaljen 3 km.

Naselje Kozina v Občini Hrpelje - Kozina leži v bližini meje z Italijo na pomembni prometni legi, na križišču cest Ljubljana - Koper in Trst - Reka. V kraju je velika železniška postaja na progi Divača - Koper. Dobre cestne in železniške povezave pripomorejo, da postaja Kozina pomemben logistični center na relaciji med Ljubljano in Luko Koper.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na povezavi: Kako kupiti nepremičnino od DUTB.

Mišo Josip Ivanec

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje