Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Recepcija v pritličju objekta B2

Hočko Pohorje 131, Hočko Pohorje

Osnovni podatki

RE ID 136-003
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 64.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Recepcija v pritličju objekta B2
Naslov: Hočko Pohorje 131, Hočko Pohorje
leto izgradnje: 2000
Neto tlorisna površina stavb: 34,38 m²
ostalo: Hočko Pohorje--
Parcelna številka: 699-765-13

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

V turističnem naselju Bolfenk prodamo prostore recepcije v izmeri 34,38 m2, ki se nahaja v pritličju apartmajske hiše B2. Gre za večapartmajski objekt v turističnem naselju Bolfenk, ki se nahaja na cca 1050 m n.v. Po etažnem  načrtu je v objektu 13 bivalnih enot in 1 nebivalna. Nepremičnina ima ločen vhod iz smeri skupnega parkirišča, ki je na južni strani.
K končni ceni se prišteje 22% DDV.

Pohorje je največje smučarsko središče v Sloveniji, ki nudi after-ski zabave, sproščanje v wellnesih, kolesarjenje, pohodništvo, pokušine vin in izjemno kulinariko.

Maribor, ena od 10 najboljših turističnih destinacij
•       Maribor je bil leta 2012 evropska prestolnica kulture 
•       Maribor je bil v več svetovnih medijev priznan kot ena izmed najboljših 10 svetovnih turističnih destinacij
•       Maribor je središče ene najhitreje rastočih turističnih destinacij v Sloveniji

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje