Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Dvosobno stanovanje

Gosposka ulica 11, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 6038-006
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Dvosobno stanovanje
Naslov: Gosposka ulica 11, Maribor
leto izgradnje: 1745
Neto tlorisna površina stavb: 61,30 m²
ostalo: 657-2532-7, 657-2532-31, 657-2532-32

Zemljevid lokacije

Dne 30.09.2022 je potekala javna dražba za nakup dvosobnega stanovanja. Trenutno je v teku postopek sprejemanja odločitve glede prejetih ponudb, zato do nadaljnjega ne bomo obravnavali prejetih nezavezujočih ponudb.

Starejše dvosobno stanovanje se nahaja v meščanski hiši, ki je bila po javno dostopnih podatkih GURS zgrajena leta 1745. Nahaja se v peš coni na dvoriščni strani objekta. Stanovanje je potrebno v celoti obnoviti in urediti sanitarne prostore.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje