Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Delež na dostopni cesti, naselje Pobegi

Osnovni podatki

RE ID 2098
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 550,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Delež na dostopni cesti, naselje Pobegi
Skupna površina zemljišč: 32,83 m²
ostalo: k.o. 2604--
Parcelna številka: 2569/40 - 2/12 delež, 2569/14 - 2/12 delež

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zemljišči v KO. Bertoki 2604-2569/40 - 5m2 in 2604-2569/14 - 192 m2 predstavljata v naravi dovozno pot, ob Frenkovi cesti v naselju Pobegi. Gre za dostopno cesto do stanovanjskih objektov, najbližje na naslovu npr. Frenkova cesta 1c, 1f, Pobegi. 

Prodaja se le 2/12 delež oz. cca 32,83 m2.  

Bertoki ležijo na položnem valovitem pobočju, ki se spušča od Čežarjev proti morju, ob cesti Koper - Trst. V okolici so ugodne razmere za poljedelstvo in sadjarstvo. Na ravnici ob morju so bile do prve svetovne vojne soline.

V vasi je tudi cerkev Marijinega Vnebovzetja, z 29 m visokim zvonikom, ki nedvomno kaže beneške vzore. 

Pobegi so manjši zaselek na slovenski obali, blizu Bertokov v Občini Koper. 

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A