Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

2 sobno stanovanje v pritličju večstanovanjske hiše

Hotinjska cesta 48, Orehova vas

Osnovni podatki

RE ID 6360
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: 2 sobno stanovanje v pritličju večstanovanjske hiše
Naslov: Hotinjska cesta 48, Orehova vas
leto izgradnje: 1970
Neto tlorisna površina stavb: 54,84 m²
Skupna površina zemljišč: 47,90 m²
ostalo: k.o. 707 Hotinja vas-267-1
Parcelna številka: 456/7

Zemljevid lokacije

Stanovanje se nahaja v pritličju hiše in obsega 2 sobi in kuhinjo ter kopalnico z WC. V souporabi je še manjši atrij, ki pa ni lastniški. 

V bližini se nahajajo stanovanjske hiše in kmetije. Osnovna šola in upravne stavbe ter trgovine so oddaljene cca 2 km. 

Cena po dogovoru.

Občina Hoče-Slivnica leži v severovzhodni Sloveniji, med Pohorjem in Dravskim poljem, ob drugem največjem slovenskem mestu – Mariboru. Meji na eno mestno občino in na pet nemestnih občin – na Mestno občino Maribor in na občine Slovenska Bistrica, Ruše, Rače – Fram, Starše in Miklavž na Dravskem polju. Občinsko središče Spodnje Hoče je od glavnega mesta  Ljubljane  oddaljeno 130 kilometrov, od meje s sosednjo Avstrijo 20 kilometrov, s Hrvaško 45 in od meje z Madžarsko 100 kilometrov. V občini živi približno 11.000 prebivalcev. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje