Najava prodaje preostalih 166 stanovanj v soseski Nokturno

7. februar 2017 – S soboto, 11. februarjem, Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) začenja s prodajo preostalih 166 stanovanj v soseski Nokturno. Seznam stanovanj s pripadajočimi cenami je objavljen na spletni strani www.nokturno.eu, kjer lahko potencialni kupci prelistajo tudi predstavitveno brošuro soseske Nokturno http://nepremicnine.dutb.eu/nm/Brosura_Nokturno/14/. Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj.

 

​166 stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti in shrambami bo naprodaj na klasičen način - kupec, ki prvi ponudi zahtevano ceno, postane lastnik stanovanja. Predmet prodaje v drugi fazi bodo tudi dodatne shrambe in večnamenski prostori, ki se večinoma nahajajo v garažnih etažah.

 

Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj. DUTB jih je oblikovala na podlagi doseženih cen prve prodajne faze, ki so bile v povprečju višje od izklicnih, ter jih še dodatno prilagodila glede na atribute in kakovost pozicije posameznega stanovanja v naselju. Prodajne cene so zasnovane skladno z dejanskimi trendi povpraševanja po stanovanjih v soseski Nokturno in bodo tudi v nadaljevanju oblikovane upoštevajoč preference kupcev ter rast cen na obalnem nepremičninskem trgu.

 

DUTB pričakuje povečan interes za stanovanja v prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih, ki so najbolj primerni za prodajo stanovanj na Obali. Stanovanja v soseski Nokturno so višjega kakovostnega razreda s povprečno nadproporcionalno velikimi stanovanjskimi ter terasnimi površinami, višjimi stropi in opremo višjega cenovnega razreda. Soseska omogoča visoko kakovost bivanja za različne segmente kupcev stanovanj.

 

Dodatne informacije:

  • Cene stanovanj so objavljene na spletni strani www.nokturno.eu v rubriki Stanovanja.
  • Za ogled stanovanj kupce naprošamo za predhodno najavo in rezervacijo termina ogleda na brezplačni telefonski številki 080 81 18 ali na elektronskem naslovu info@nokturno.si.
  • Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj.
  • Na spletni strani www.nokturno.eu bo pred začetkom prodaje nameščena aplikacija za GPS navigacijo, ki bo vodila do naselja Nokturno.
  • DUTB bo v skladu z zakonodajo jamčila za skrite napake. Postopek prodaje bo vodila agencija ABC nepremičnine, d.o.o., ki je bila izbrana z javnim naročilom.

 

***